Bindevævs massagen er dyb, nærværende og fuld af respekt for din krop, dine muskler og dit væv.

Bindevævets dele/Suzannes Nordic Massage Behandlinger

Din nakke er spændt og dine skuldre vil ikke ned på plads.

En gang imellem mærker du at lænden spænder op.

Det er ubehageligt og du kan ikke finde ro.

Bindevævs massagen er mine hænder som finder de muskler, som er spændte og gør ondt, og så ganske langsomt strækker jeg musklen indenunder din hud. Det er vildt behageligt og afslappende; men kan godt svide og brænde lidt, hvis musklen er meget spændt.

Bagefter føler du dig smidig og blød, der hvor jeg har arbejdet. Din hud og dit væv bliver varmt og du føler dig mere levende.

En hel bindevævs massage kan tage udgangspunkt i 1-3 områder i din krop. De får den helt langsomme behandling. Resten af kroppen bliver masseret med bløde, lange strøg, som øger blodcirkulationen i hele kroppen og gør det lettere for dig at fordøje selve bindevævs massagens mere dybe og nærværende teknik.

Det er vildt afslappende at få bindevævsmassage - især hvis det er en del af en helhedsmassage. Du oplever dyb ro indeni og dit åndedræt finder hvile og bliver så meget dybere.

Suzannes Bindevævsmassage skaber helhed (Bagenkop)

Følelsen af at være skåret op i bidder, som alle sammen er en del af den samme krop. Hovedet styrer og resten af kroppen følger bare med.

Tankerne kværner derudaf og det er svært at sidde stille eller finde ro, når du sidder stille.

Mobilen er altid indenfor rækkevidde og bliver brugt til at fylde tomrummet ud… Alt for meget. Du vil gerne ændre dine vaner; men det er squ svært… “Hvordan gør jeg lige det?”

En helheds massage med bindevævet som tema og fokus giver dig en kærkommen mulighed for at fylde din egen krop ud igen.

Stress fordamper og dit åndedræt bliver dybt og roligt igen.

Mødet med dig selv igen – indeni. Hjulpet af mine hænder, som langsomt, dybt og blidt arbejder for at hjælpe din krop til at finde ro og hvile igen.

Bindevævs Massage gør kroppen smidig og den føles mere levende og varm indeni. Du får det rart og godt.